logo
Home Contact Info Exposities Links
web
Een website die "er uitspringt" en geheel jouw stijl weergeeft, dat is mijn hoofddoel bij het ontwerpen. Daarnaast is het natuurlijk uiterst belangrijk dat je site wordt gevonden en dat bezoekers er makkelijk de weg in vinden.

Er zijn veel mogelijkheden, uitgebreide sites of juist niet, kleurrijk of monochrome, een geheel nieuwe site of een bestaande site updaten, kiezen uit één van mijn standaard layouts of een geheel nieuwe layout, etc.
Bij mijn ontwerpen maak ik altijd gebruik van fotografie, en dan specifiek foto's die op locatie gemaakt zijn, zodat de bezoekers van je site de sfeer van jou (jouw bedrijf) kunnen proeven. De foto's kunnen subtiel worden gebruikt in de achtergrond, als logo's bij de diverse pagina's, in een diashow, als illustratie bij tekst of voor navigatie.
Er kan dus veel! En om hierin een goede structuur te houden, werk ik met een vast schema, waarbij alles steeds wordt vastgelegd in een voortgangsformulier zodat het duidelijk is wat de afspraken zijn en waar voor gekozen wordt.
Portfolio

Tarieven
Heel graag zal ik ook jouw website realiseren (registreren van domeinnaam en aanmelding voor hosting kunnen daar ook bij horen indien nodig). Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in met een korte beschrijving van je wensen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.